Onlangs opgeleverd

Veel bedrijven hebben ons al ontdekt

Het is ons streven om het beste van alle web-technologieën beschikbaar te maken. Dit doen we door het ontwikkelen van op-maat-gemaakte websites en webshops. Omdat we de achterliggende software zelf schrijven kunnen we kwaliteit, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid van uw gegevens garanderen. Tevens kunt u gebruik maken van uitgebreide aanvullende mogelijkheden als social media integratie en het versturen van nieuwsbrieven.

cubes2

Kwaliteit

U kunt rekenen op een kwalitatief hoogstaande website die volledig is aangepast aan uw wensen, met een passend design en de benodigde functionaliteit. Heeft u nog geen idee wat u wilt of nodig heeft, wij denken graag met u mee.

wheels

Innovatieve technologie

Via de nieuwste web-technologieën profiteert u van snelle laadtijden, optimale vindbaarheid op Google en een perfecte leesbaarheid op alle schermgroottes. Bovendien blijft alle software altijd up-to-date vanuit de Cloud.

view

Kennis & ervaring

Wij adviseren u over de juiste inrichting van uw website, het bijhouden van uw website en het gebruik van social media en digitale marketing. En niet onbelangrijk, we blijven beschikbaar voor service en support, ook nadat uw website live gaat.

Onze aanpak

In onze jarenlange ervaring hebben we een vaste aanpak ontwikkeld. Deze aanpak garandeert een professionele werkwijze en bestaat uit zes stappen.

textbaloon

Behoefte vaststellen

In deze fase luisteren we met name en stellen veel vragen om te ontdekken wat u graag met uw website wilt doen.

laptop

Functioneel ontwerp

De functionaliteit van uw website wordt van te voren vastgelegd. Hiermee kunnen we vervolgens gericht aan de slag gaan.

light

Visueel ontwerp

Aansluitend op uw huisstijl en wensen maken we een ontwerp, wat ook de gebruiksvriendelijkheid van uw website moet ondersteunen.

clock

Produceren

Met een slim en enthousiast team van programmeurs zorgen we ervoor dat de nieuwste web-technologieën ingezet worden. Binnen enkele weken kunnen we u al een eerste versie van de website laten zien.

earth2

Livegang

Voordat uw website daadwerkelijk live gaat, leveren we eerst een testversie op. Alles wat u eventueel wilt wijzigen voeren we door. Pas daarna gaat de website echt live.

support-service

Service & support

Wanneer uw website online staat, kunt u op ons blijven rekenen voor service en support. Deze fase krijgt onze onverdeelde aandacht, omdat we trots zijn op onze websites en deze graag blijvend ondersteunen.

Ons werk

We zijn erg trots op onze websites. Bekijk hieronder een selectie van deze projecten.

Het internet geeft ieder bedrijf nieuwe kansen zoals het creëren van meer klantcontact, het aangaan van gerichtere manieren van communicatie en het maken van meer omzet. Wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis Quickscan aan van uw huidige website. Zo ziet u meteen of deze nog up-to-date is!